Terug

 • Eigen werkplaats & magazijn
 • Persoonlijke aanpak voor ieder project
 • Snelle en correcte opvolging

Allroadmoto & Outback Motortek - The perfecte combinatie!

Outback Motortek in België

Allroadmoto is 'super stoked' en kijkt uit naar deze leuke samenwerking. Bij ons bent u aan het juiste adres voor verdere info. Contact via email : [email protected] or phone: +32 484 82 42 30

Wie is Outback Motortek

Wie is Outback motortek

"Kelli (mede-oprichter) en ik waren erg geïnspireerd door de outbacks van Centraal-Azië tijdens ons avontuur. Een paar maanden later werd het een adventure bike-bedrijf en het werd Outback Motortek genoemd. "
Lorry Gombos - Oprichter en eigenaar

Outback motortek motorfietsavontuur

Meer dan alleen met trots gemaakt. Meer dan alleen een avontuur!

Het was begonnen als een 'once in a lifetime' avontuur en veranderde in iets waar we nooit aan gedacht hadden. Outback Motortek is een combinatie van kansen, ervaringen en de wens om alles te verbeteren met betrekking tot motoren voor enduro / dual-sport fietsen.

Onze producten zijn ontworpen in Canada en vervaardigd in de Europese Unie, Hongarije om een unieke gelegenheid te benutten tussen vader en zoon, gescheiden door de Atlantische Oceaan. Het weerhoudt ons er niet van om onze ideeën en ervaringen te combineren met meer dan 30 jaar ervaring in de metaalproductie en met een gevestigde waarde.

Dat is hoe we Outback Motortek-accessoires bouwen

Sommige van onze machines zijn oud en sommige zijn de nieuwste technologie. Hoewel Outback Motortek nog steeds aan het groeien is, is er uiteindelijk maar één ding dat telt: om u de kwaliteit te bieden die we beloven, zodat uw ADV-motorfiets zo intact mogelijk blijft op de 'roads less traveled.

Al onze producten worden in eigen beheer afgewerkt, maar sommige componenten worden uitbesteed aan specialisten zoals machinale bewerking of lasersnijden.

OUR MISSION

…goes beyond designing, manufacturing and selling adventure bike accessories. We at Outback Motortek:

 • also love anything adventurous on two wheels
 • inspire and encourage others to fulfill their dreams by hitting the open road and cross states, borders and continents
 • partner with businesses whose owners ride off the map as well
 • sponsor adventure riders who stand out the crowd like Kinga Tanajewska or Oliver Solaro a.k.a. Brokentooth , Tolga Basol and inspire other adventure rider
 • Furthermore, we are proud to support Horizons Unlimited, Lost For a Reason, GS Giants and so on.

 

 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Allroadmoto 4.9 / 5 - 29 Reviews @ Facebook
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »