Uni filter - UNIfilter - Dé filter voor je motorfiets - Allroadmoto
Sluiten

Categorieën

Filters
  Glen Haentjens - Zaterdag 16 Maart 2020

  UNIfilter -Dé motorfiets 'pre'filter, getest in de zwaarste condities

  Bij Allroadmoto kan je terecht voor ALLE Uni Filters (Niet alle beschikbare modellen staan op onze site!) => [email protected]

  OEM VERVANGINGSFILTERS

  • Hogere luchtstroom voor hogere prestaties

  • Past precies zoals OEM-filter

  • Langere onderhoudsintervallen

  • Eenvoudig te reinigen met vetafbrekend vaatwasmiddel; gewoon reinigen, opnieuw smeren en oneindig hergebruiken

  • Stopt meer vuil dan papieren filters (In combinatie met OLIE)

  Waarom Foam Beter is.

  Uni Filter betrad de luchtfiltratie-industrie in 1971 met een eenvoudig concept: "Laten we een luchtfilter ontwerpen dat werkt. En dat is precies wat we deden. We kozen voor polyurethaanschuim als ons luchtfiltratiemedium, in plaats van papier of gaas, vanwege zijn superieure vuilopvangcapaciteit en de capaciteit om gemakkelijk te worden gereinigd en hergebruikt. En de rest is geschiedenis. Onze originele "SOCK" en "POD" luchtfilters hebben de industrie stormenderhand veroverd en geleid tot de meest uitgebreide lijn van schuimluchtfilters ter wereld!

  Zo werkt een Uni Foam-luchtfilter: "Open Cell" Polyurethaanschuim wordt bevochtigd met speciaal ontwikkelde filterolie. De "kleverige" filterolie wordt opgehangen in de baan van de vuile lucht op de strengen van de webachtige celstructuur van het schuim. Dit maakt het onmogelijk dat vuil de diepte van het filter passeert zonder aan de strengen te kleven.
  Terwijl de buitenste strengen geladen worden met vuildeeltjes, beginnen de bevochtigde strengen stroomafwaarts vuil op te vangen, waardoor de volledige dikte kan worden gebruikt. Dit voorkomt oppervlaktelading of luchtbeperking gedurende 80% van de levensduur van het luchtfilterelement. Wanneer het filter voldoende vuil is, kan het gemakkelijk worden gewassen, opnieuw worden geolied en opnieuw worden gebruikt.

  RACE GETEST

  Uni Filter-producten presteren het beste in de slechtste omstandigheden. Daarom is Uni al tientallen jaren het gekozen luchtfilter van alle serieuze offroaders. In deze vuile, stoffige omgeving is luchtfiltratie uiterst kritisch voor de prestaties en bescherming van de motor. Het vermogen van de Uni Air Filter om extreme hoeveelheden vuil vast te houden en toch voor een uitstekende luchtstroom en prestaties te zorgen, heeft Uni Filter de keuze gemaakt van enkele van de beste racers aller tijden, inclusief maar niet beperkt tot: Ricky Carmicheal, Jeremy McGrath, Chad Reed, James Stewart, Ryan Villopoto, Eli Tomac, Grant Langston, Joe Byrd, Wayne Matlock, Ronnie Renner, Brian Deegan, Robby Gordon, Cameron Steele, Cale Yarborough en nog veel meer.

  Gebruik altijd UNI FOAM FILTER OIL en UNI FOAM FILTER CLEANER om ervoor te zorgen dat uw UNI FILTER op zijn best presteert.

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »