Allroadmoto's gids voor het voorbereiden van Yamaha Tenere 700 voor offroad-, reis- en rallyavonture - Allroadmoto
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Glenn Haentjens - Woensdag 27 Oktober 2023

    Allroadmoto's gids voor het voorbereiden van Yamaha Tenere 700 voor offroad-, reis- en rallyavonturen

    Unleashing the Beast: Allroadmoto's gids voor het voorbereiden van Yamaha Tenere 700 voor offroad-, reis- en rallyavonturen

    Hoor jij de roep van het wild? Heb je zin om onbekende gebieden te verkennen, ruige offroad-paden te veroveren en met je hoofd in het hart van het avontuur te duiken? Als dat zo is, bent u hier aan het juiste adres. Allroadmoto, uw vertrouwde partner in adrenaline-gedreven escapades, is hier om uw Yamaha Tenere 700 te transformeren in de ultieme offroad-, reis- en rallymachine. In deze gids zetten we de essentiële componenten uiteen van toonaangevende merken als Touratech, Acerbis, Aurora Rally Equipment, Unifilter, Barkbusters, Kriega en Motoz Tyres die deze transformatie mogelijk maken.

    1. Touratech: verbeterde duurzaamheid en prestaties

    Touratech, synoniem voor duurzaamheid en innovatie, biedt een reeks accessoires om de mogelijkheden van uw Tenere 700 te versterken. Van robuuste valbeugels en beschermplaten tot nauwkeurig ontworpen ophangingssystemen: Touratech-componenten verbeteren zowel de duurzaamheid als de prestaties. Deze upgrades zorgen ervoor dat uw fiets klaar is om de zwaarste offroad-uitdagingen met vertrouwen aan te gaan.

    2. Acerbis: stijlvolle bescherming voor elk avontuur

    Acerbis is gespecialiseerd in hoogwaardige kunststoffen en beschermende uitrusting. Hun slagvaste handkappen, beschermplaten en brandstoftanks zijn niet alleen robuust maar ook stijlvol en voegen een vleugje personalisatie toe aan uw rit. Als het gaat om het beschermen van vitale componenten en het behouden van de esthetiek van uw fiets, zit u bij Acerbis goed.

    3. Aurora Rally-uitrusting: domineert de rallyscène

    Voor degenen met een competitieve instelling biedt Aurora Rally Equipment een reeks rallygerichte accessoires. Van navigatietorens en roadbooks tot rallystroomlijnkappen, hun producten zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van rallyracen. Aurora Rally Equipment is gebouwd voor duurzaamheid en functionaliteit en zorgt ervoor dat uw Tenere 700 rallyklaar is en de intense uitdagingen van competitief racen aankan.

    4. Unifilter: blaast uw motor nieuw leven in

    Unifilter, toonaangevend op het gebied van luchtfiltratietechnologie, levert hoogwaardige luchtfilters die de motorefficiëntie van uw fiets verbeteren. Deze filters zorgen voor een optimale luchtstroom met behoud van superieure filtratie, waardoor uw motor schone, zuivere lucht ademt. Met Unifilter levert de motor van uw Tenere 700 topprestaties, of u nu op snelwegen rijdt of op uitdagend offroad-terrein navigeert.

    5. Barkbusters: handbescherming voor alle seizoenen

    Barkbusters, experts in handbeschermingsoplossingen, bieden bescherming tegen de elementen en onverwachte obstakels. Hun weerbestendige en schokabsorberende handkappen beschermen uw handen, hendels en bedieningselementen tegen regen, vuil en takken. Met Barkbusters behoudt u een stevige grip en volledige controle, ongeacht het weer of het terrein.

    6. Kriega: tandwielwagen opnieuw gedefinieerd

    Kriega is gespecialiseerd in duurzame, ergonomische en veelzijdige bagageoplossingen. Hun assortiment zadeltassen, rugzakken en achtertassen is ontworpen om de ontberingen van offroad-avonturen te weerstaan en biedt tegelijkertijd voldoende opbergruimte. De innovatieve bevestigingssystemen van Kriega zorgen ervoor dat uw uitrusting veilig blijft, zodat u zich kunt concentreren op de rit die voor u ligt.

    7. Motoz-banden: waar rubber de weg ontmoet (en verder)

    Motoz Tyres, meesters op het gebied van offroad-bandentechniek, biedt een selectie hoogwaardige banden die zijn afgestemd op verschillende terreinen. Van agressieve, knobbelige loopvlakken voor modderige en rotsachtige paden tot veelzijdige avontuurlijke toerbanden voor lange afstanden: Motoz-banden bieden uitzonderlijke grip en duurzaamheid. Deze banden zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van offroad-verkenning en bieden vertrouwenwekkende tractie in elk scenario.

    Allroadmoto: uw toegangspoort tot avontuur

    Met de gecombineerde expertise van Allroadmoto en deze toonaangevende merken wordt uw Yamaha Tenere 700 omgetoverd tot een krachtpatser vol avontuur. Of u nu aan een cross-country odyssee begint, uitdagende offroad-paden overwint of strijdt om de overwinning in een rallywedstrijd, uw op maat gemaakte Tenere 700 is klaar voor de uitdaging.

    Maak je klaar, mede-avonturiers. De wildernis wacht op je, en met Allroadmoto en deze uitzonderlijke merken aan je zijde zijn er geen grenzen aan waar je Yamaha Tenere 700 je naartoe kan brengen. Dus zadel je op, ga op pad en laat de spanning van de rit je avontuurlijke geest voeden!

    Let op: Zorg altijd voor compatibiliteit en raadpleeg professionals bij het upgraden van de onderdelen van uw motorfiets.

    Disclaimer: De in deze blog genoemde merken zijn ter illustratie en impliceren geen enkele goedkeuring of samenwerking met Allroadmoto.

    Veilige reis en veel rijplezier!

    News & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »