Honda CRF 250 Rally Adventure parts & accessoires - Allroadmoto
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Glenn Haentjens - Donderdag 24 April 2023

    Honda CRF 250 Rally Adventure parts & accessoires

    Allroadmoto is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitrusten van avontuurlijke motorfietsen voor alle soorten terrein. Een populaire toevoeging die ze aanbieden, is de installatie van Barkbusters-handkappen op Honda CRF250 Rally-fietsen.

     

    De handkappen van Barkbusters bieden bescherming voor de handen en hendels van de berijder tegen bomen, rotsen en andere gevaren op offroad-paden. Ze zijn ook geweldig om wind en regen tegen te houden tijdens het rijden op de snelweg. De handkappen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en kunststof, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij de stijl van je fiets.

     

    Naast het installeren van Barkbusters handkappen, biedt Allroadmoto ook Carpe iter navigatiesystemen voor Honda CRF250 Rally motorfietsen. Carpe iter is een GPS-navigatiesysteem dat nauwkeurige afslag-voor-afslag aanwijzingen geeft voor zowel on-road als off-road rijden. Het beschikt over een groot aanraakscherm dat onder alle lichtomstandigheden gemakkelijk af te lezen is, en het is ontworpen om de ontberingen van off-road rijden te weerstaan.

     

    Ten slotte kan Allroadmoto ook Hyperpro-ophanging installeren op Honda CRF250 Rally-motoren. Hyperpro-ophanging is ontworpen om het rijgedrag en de prestaties van de fiets op alle soorten terrein te verbeteren. De vering is volledig instelbaar, zodat de berijder de instellingen kan aanpassen aan zijn specifieke rijstijl en voorkeuren. Dit resulteert in een vlottere en comfortabelere rit, met betere controle en stabiliteit op ruw terrein.

     

    Over het algemeen kan het installeren van Barkbusters-handkappen, Carpe iter-navigatie en Hyperpro-ophanging op een Honda CRF250 Rally de prestaties en veelzijdigheid van de motorfiets aanzienlijk verbeteren, waardoor het een uitstekende keuze is voor liefhebbers van avontuurlijk rijden. Als je je fiets wilt upgraden, neem dan contact op met Allroadmoto voor meer informatie over hun installatieservices.

    News & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »