Touratech KTM Super Adventure 2021+ onderdelen - Allroadmoto
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Glenn Haentjens - Woensdag 19 April 2023

    Touratech KTM Super Adventure 1290 R / S 2021+

    Als je een gepassioneerd avontuurlijke rijder bent met een KTM 1290 Super Adventure R-model uit 2022, dan weet je dat het hebben van de juiste onderdelen en accessoires het verschil kan maken bij het verbeteren van je offroad-prestaties en algehele rijervaring. Een merk dat opvalt in de gemeenschap van avontuurlijke motorfietsen is Touratech, bekend om hun onderdelen en accessoires van topkwaliteit die speciaal zijn ontworpen voor de veeleisende behoeften van avontuurlijke rijders. En als het gaat om het installeren van Touratech-onderdelen op uw KTM 1290 Super Adventure R, hoeft u niet verder te zoeken dan Allroadmoto, uw bestemming voor alles wat met avontuurlijk motorrijden te maken heeft.

     

    Bij Allroadmoto begrijpen we hoe belangrijk het is om betrouwbare en duurzame onderdelen op je adventure-motorfiets te hebben, vooral wanneer je de grenzen verlegt op uitdagend terrein. Daarom bieden we met trots een breed scala aan Touratech-onderdelen die zijn ontworpen om naadloos te passen op uw KTM 1290 Super Adventure R-model uit 2022, zodat u de prestaties, duurzaamheid en esthetiek ervan kunt verbeteren.

     

    Een van de populaire Touratech-onderdelen die u op uw KTM 1290 Super Adventure R kunt installeren, is de Touratech Suspension Upgrade. Deze upgrade omvat hoogwaardige onderdelen van de ophanging, zoals vorken en schokdempers, die zijn ontworpen voor een betere wegligging, stabiliteit en comfort in offroad-omstandigheden. Met de Touratech Suspension Upgrade kun je vol vertrouwen ruig terrein aan met verbeterde tractie en controle, waardoor je het vertrouwen krijgt om je KTM 1290 Super Adventure R tot het uiterste te drijven.

     

    Een ander onmisbaar Touratech-onderdeel voor uw KTM 1290 Super Adventure R zijn de Touratech Crash Bars. Deze valbeugels zijn ontworpen om de motor en andere kwetsbare onderdelen van je motorfiets te beschermen tegen schade bij een val of ongeval. Gemaakt van robuuste materialen en met een slim ontwerp dat integreert met het frame van de fiets, bieden Touratech Crash Bars betrouwbare bescherming zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van de fiets.

     

    Touratech biedt ook een reeks bagageoplossingen, zoals fietstassen, topkoffers en tanktassen, die speciaal zijn ontworpen voor avontuurlijke rijders. Deze bagageopties zijn niet alleen ruim en duurzaam, maar ook waterdicht, zodat je spullen en bezittingen veilig en droog blijven, zelfs in barre weersomstandigheden. Met Touratech-bagage kunt u gemakkelijk uw benodigdheden en uitrusting meenemen voor langeafstandsavonturen, waardoor uw KTM 1290 Super Adventure R een echte avontuurlijke machine wordt.

     

    Naast deze onderdelen biedt Touratech ook andere accessoires, zoals voetsteunen, stuurverhogers, extra verlichting en meer, die zijn ontworpen om uw rijcomfort, gemak en veiligheid te verbeteren. Deze accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om de ontberingen van off-road rijden te weerstaan, zodat ze vele avonturen mee zullen gaan.

     

    Bij Allroadmoto zijn we toegewijd om avontuurlijke rijders de beste onderdelen en accessoires te bieden om hun rijervaring te verbeteren, en Touratech is een merk dat perfect aansluit bij onze missie. Wanneer u ervoor kiest om Touratech-onderdelen te installeren op uw KTM 1290 Super Adventure R-model uit 2022, kunt u erop vertrouwen dat u producten van topkwaliteit krijgt die zijn ontworpen om te presteren en stand te houden in de zwaarste rijomstandigheden.

     

    Tot slot, als je je KTM 1290 Super Adventure R wilt upgraden met hoogwaardige onderdelen en accessoires, dan is Touratech een merk waarop je kunt vertrouwen en Allroadmoto is je vertrouwde bron voor al je behoeften op het gebied van avontuurlijk motorrijden. Met Touratech-onderdelen geïnstalleerd op uw KTM 1290 Super Adventure R, kunt u de prestaties, bescherming en functionaliteit verbeteren, waardoor uw motorfiets klaar is voor avontuur en klaar is om alle offroad-uitdagingen aan te pakken die op uw pad komen. Ervaar het verschil van Touratech-onderdelen op uw KTM 1290 Super Adventure

    News & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »