NGK - Allroadmoto
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Keuzestress? - Stuur ons, en we komen er samen uit.

  Help mij kiezen

  NGK

  Om aan de groeiende verwachtingen te voldoen, investeert NGK SPARK PLUG regelmatig in onderzoek, technologie en ontwikkeling. Als gevolg hiervan produceert het bedrijf meer dan 1.000 verschillende so Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Om aan de groeiende verwachtingen te voldoen, investeert NGK SPARK PLUG regelmatig in onderzoek, technologie en ontwikkeling. Als gevolg hiervan produceert het bedrijf meer dan 1.000 verschillende soorten bougies voor elk type automotor en voor motorfietsen, marine, krachtsport en vele andere toepassingen. Daarom heeft het NGK-assortiment het juiste product voor bijna elke motor en elke vraag!

  • Uniek ontwerp om de best mogelijke prestaties te garanderen
  • Breed scala van verschillende warmteclassificaties voor een hoog thermisch uithoudingsvermogen
  • Hoogwaardige bougies voor de nieuwste motortechnologieën

  Als de belangrijkste krachtbron in elke benzinemotor heeft een bougie een essentiële functie: deze is verantwoordelijk voor het ontsteken van het lucht-brandstofmengsel in de verbrandingskamer van benzinemotoren. Dit verbrandingsproces creëert vermogen, waardoor het voertuig uiteindelijk in beweging komt.

   

  Om ervoor te zorgen dat het verbrandingsproces soepel verloopt, moet de vonk die door de bougie wordt afgegeven, ontbranden net voordat de zuiger het hoogste punt bereikt en de compressie het grootst is. De kwaliteit van deze ontsteking beïnvloedt verschillende factoren die van groot belang zijn voor zowel het rijden als de omgeving, waaronder een soepele werking, prestaties en efficiëntie van de motor, evenals schadelijke emissies.

   

  NGK-iridium-bougies vertegenwoordigen momenteel de technologische oplossing van de hoogste kwaliteit. Ze hebben een iridium-legering op de middelste elektrode die in een speciaal proces met laser is gelast. Een van de hardste metalen ter wereld, het edelmetaal iridium begint te smelten bij een temperatuur van 2450 ° C en is daarom zeer goed bestand tegen vonkerosie. Door het te gebruiken, wordt de levensduur gemiddeld verdubbeld in vergelijking met standaard nikkel bougies.


  NGK SPARK PLUG begon voor het eerst met Europese activiteiten in het Verenigd Koninkrijk in 1975 en in Duitsland in 1979. Na de oprichting van NGK SPARK PLUG Europa in 1989 werd de verantwoordelijkheid voor de hele EMEA-regio in 2017 onder één dak gebundeld en omvatte meer dan 90 talen op drie continenten

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »