Rabaconda - Allroadmoto
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Keuzestress? - Stuur ons, en we komen er samen uit.

  Help mij kiezen

  Rabaconda

  Ons verhaal

  Wat vind je van het vervangen van de banden van je motor? Wij genieten ervan! Maar zo was het een paar jaar geleden niet. In 2012 waren Jakob en Tõnu twee enduro-rijdende maatjes die van de sport hielden, maar echt moedeloos werden toen het tijd was om banden te wisselen. Uiteindelijk gingen ze, in plaats van er altijd maar Toon meer

  Merken

  Type product

  Prijs

  -
  10 Producten
  € 399,-
  € 319,20
  Rabaconda 3-Minute Mousse Changer - Bandentoestel
  € 319,20
  Rabaconda ADV bandenwisselaar kit

  Rabaconda ADV bandenwisselaar kit

  'S Werelds meest geavanceerde bandenwisselaar nu...
  € 549,-
  Rabaconda Drop Center Tool

  Rabaconda Drop Center Tool

  De Drop Center Tool wordt gebruikt om de hiel na...
  € 15,-
  Rabaconda PRO Tyre Lever Set - Bandenlepelset PRO
  € 85,-
  Rabaconda Beadpal tyre mounting tool

  Rabaconda Beadpal tyre mounting tool

  Heb je die derde, vierde of vijfde hand nodig? M...
  € 15,-
  Rabaconda 17" Tyre Iron "The Superior"

  Rabaconda 17" Tyre Iron "The Superior"

  De machtigste viking van de Rabaconda bandenijze...
  € 25,-
  Rabaconda 12-18mm spindle for 3-Minute Mousse Changer
  € 35,-
  Rabaconda 28mm adapter for 3-Minute Mousse Changer
  € 29,-
  Rabaconda Standard Spindle for 3-Minute Mousse Changer
  € 29,-

  Ons verhaal

  Wat vind je van het vervangen van de banden van je motor? Wij genieten ervan! Maar zo was het een paar jaar geleden niet. In 2012 waren Jakob en Tõnu twee enduro-rijdende maatjes die van de sport hielden, maar echt moedeloos werden toen het tijd was om banden te wisselen. Uiteindelijk gingen ze, in plaats van er altijd maar regelmatig over te peinzen, de uitdaging aan om van het verwisselen van banden een snelle en gemakkelijke klus te maken. Na wat vallen en opstaan, kwamen ze met een tool die het mogelijk maakte om banden in 3 minuten te verwisselen, ongeacht of het luchtslang, tubeless of bib-mousse was. Met deze tool hadden ze precies 3 minuten nodig om een ​​woestijnband te vervangen door een mousse-insert. Ze noemden het duidelijk een bandenwisselaar van 3 minuten.

  Sinds 2012 hebben meer dan 30.000 rijders hun houding ten opzichte van het wisselen van banden veranderd na het gebruik van de Rabaconda 3-minuten bandenwisselaar. Tegenwoordig verandert Rabaconda het leven van rijders over de hele wereld met 3 minuten per keer. Maar geloof ons niet op ons woord. Kijk wat anderen te zeggen hebben.


  Het verhaal van Rabaconda heeft een ongebruikelijke wending. Nadat we ons eerste product uit de garage hebben gehaald en het in meer dan 50 landen hebben verkocht, hebben we veel rijders zoals wij ontmoet die geweldige dingen voor crossmotoren hebben uitgevonden. We zijn getuige geweest van het potentieel van het creëren van een publiek en hebben besloten om een ​​verschil te maken in de wereld van motorfietsen. De missie van Rabaconda is om de eigen ontwerpen van rijders om te zetten in echte producten en deze beschikbaar te maken voor de hele motorgemeenschap wereldwijd. We verzamelen en koesteren rijderinnovatie door middel van productontwikkeling en marketingkennis, productie en een wereldwijd verkoopkanaal. Zo ontwikkelde de slogan Rider ontwerpen!

  En voor het geval je je afvraagt ​​waar de naam Rabaconda vandaan komt... Rabaconda is een mythisch of mogelijk zelfs een prehistorisch slangachtig wezen dat broedt in de buurt van onverharde paden op elk door mensen bewoond continent.

  TONU KALLAST

   

  Tõnu is de ingenieur achter de Rabaconda-producten.

  Hij is verantwoordelijk voor productontwikkeling, productie, kwaliteitscontrole en after-sales services. Hij rijdt al sinds zijn vroege jeugd op motorcross- en enduromotoren. Hij is vijfvoudig Ests en Baltisch kampioen en drievoudig lid van het Estonian Trophy Team tijdens de Internationale Zesdaagse Enduro. Hij heeft een masterdiploma in productietechniek van de Estonian University of Life Sciences.

   


  JAKOB SAK

   

  Jakob is verantwoordelijk voor bedrijfsontwikkeling.

  Hij is een doorgewinterde ondernemer en is het grootste deel van zijn professionele leven betrokken geweest bij wereldwijde verkoop en marketing. Sinds 2006 is hij een toegewijd enduro-rijder en behaalde hij vele podiumplaatsen op het amateurcircuit. Hij was ook lid van de Enduro-commissie van de Estonian Motorcycling Federation en heeft een masterdiploma in internationaal zakendoen van de Copenhagen Business School.

   


  VERONIQUE INIZAN

   

  Vero is de centrale krachtpatser op het gebied van administratie en klantenservice hier bij Team Rabaconda en houdt alles en iedereen op het goede spoor.

  Ze kan zo ongeveer alles laten gebeuren, ze is gepassioneerd om dingen beter te maken voor klanten en het team van Rabaconda. Ze is briljant slim, heeft een diploma in bedrijfskunde en talen en kan met plezier kletsen in het Engels, Frans en Duits.
  Als ze niet geniet van de uitdagingen van het leven in Rabaconda, doet ze niets liever dan de kostbare lucht van het platteland inademen tijdens een wandeling met haar mooie hond Megan.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »