Rabaconda - Allroadmoto
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Keuzestress? - Stuur ons, en we komen er samen uit.

  Help mij kiezen

  Rabaconda

  Ons verhaal

  Wat vind je van het vervangen van de banden van je motor? Wij genieten ervan! Maar zo was het een paar jaar geleden niet. In 2012 waren Jakob en Tõnu twee enduro-rijdende maatjes die van de sport hielden, maar echt moedeloos werden toen het tijd was om banden te wisselen. Uiteindelijk gingen ze, in plaats van er altijd maar Toon meer

  Merken

  Type product

  Prijs

  -
  10 Producten
  Rabaconda 3-Minute Mousse Changer - Bandentoestel

  Rabaconda 3-Minute Mousse Changer - Bandentoestel

  'S Werelds meest geavanceerde bandenwisselaar is nu nog beter geworden. Introductie van de 4e generatie Rabaconda 3-Minute Mousse Changer!

  Moeten bloederige knokkels, stress en rug- en kniepijn deel uitmaken van de bandenwisselervaring? Het lijkt missc

  Deliverytime

  € 379,05
  Rabaconda ADV bandenwisselaar kit

  Rabaconda ADV bandenwisselaar kit

  'S Werelds meest geavanceerde bandenwisselaar nu ook beter geworden én beschikbaar in handige ADV kit.

  Deliverytime

  € 521,55
  Rabaconda Valve Core Tool - Ventiel Kern Verwijderaar - ALU

  Rabaconda Valve Core Tool - Ventiel Kern Verwijderaar - ALU

  U bent bereid om aan uw banden te werken, maar kunt het ventielkerngereedschap niet meer vinden? Rabaconda schiet te hulp! Ze zijn er per drie, dus gooi er één in de gereedschapskist, bevestig een andere aan je motor, voeg de derde toe aan je sleutelhange

  Deliverytime

  € 4,99
  Rabaconda PRO Tyre Lever Set - Bandenlepelset PRO

  Rabaconda PRO Tyre Lever Set - Bandenlepelset PRO

  Heavy-duty pro bandenlichter set gebruikt door veel Rabaconda pro rijders. We raden ten zeerste aan om deze bandenlichters te gebruiken met de Rabaconda 3-Minute Mousse Changer. Waarom? Ze zijn robuust, lang, gebogen en hebben vooral een dunne punt om tus

  Deliverytime

  € 80,75
  Rabaconda 17" Tyre Iron "The Superior"

  Rabaconda 17" Tyre Iron "The Superior"

  De machtigste viking van de Rabaconda bandenijzerfamilie. Sterk en lang genoeg om elke motorfiets, ATV/UTV/Quad of Side-by-side band ter wereld te gebruiken.

  Deliverytime

  € 23,75
  Rabaconda Beadpal tyre mounting tool

  Rabaconda Beadpal tyre mounting tool

  Heb je die derde, vierde of vijfde hand nodig? Moeite met het demonteren of monteren van een band? Zweten en vloeken bij het verwisselen van woestijnbanden? Hier is je nieuwe beste vriend om je te helpen!

  Deliverytime

  € 14,25
  Rabaconda Drop Center Tool

  Rabaconda Drop Center Tool

  De Drop Center Tool wordt gebruikt om de hiel naar het midden van het wiel te duwen, wat helpt bij het monteren en demonteren van banden (vooral bij lage zijwanden). Gemaakt van plastic, het is zeer stevig en zal de wielen niet krassen of beschadigen.

  Deliverytime

  € 14,25
  Rabaconda Standard Spindle for 3-Minute Mousse Changer

  Rabaconda Standard Spindle for 3-Minute Mousse Changer

  Dit is een vervangend reserveonderdeel - standaard spindel die oorspronkelijk bij de bandenwisselaar wordt geleverd (diameter 20 mm). Mouw is niet inbegrepen

  Deliverytime

  € 27,55
  Rabaconda 12-18mm spindle for 3-Minute Mousse Changer

  Rabaconda 12-18mm spindle for 3-Minute Mousse Changer

  12-18 mm spindel voor fietsen met kleinere naaflagers. De diameter van de spindel is 12 mm en wordt geleverd met een adapter van 18 mm (de originele Rabaconda spindeldiameter is 20 mm en adapter 24 mm).

  Deliverytime

  € 33,25
  Rabaconda 28mm adapter for 3-Minute Mousse Changer

  Rabaconda 28mm adapter for 3-Minute Mousse Changer

  Adapter van 28 mm om over de standaard 20 mm Rabaconda-middenas te schuiven. Houdt wielen met een naaflagerdiameter van 28 mm en meer gecentreerd. De standaard spindeldiameter van Rabaconda is 20 mm en de adapter van 24 mm wordt geleverd met de bandenwiss

  Deliverytime

  € 27,55

  Ons verhaal

  Wat vind je van het vervangen van de banden van je motor? Wij genieten ervan! Maar zo was het een paar jaar geleden niet. In 2012 waren Jakob en Tõnu twee enduro-rijdende maatjes die van de sport hielden, maar echt moedeloos werden toen het tijd was om banden te wisselen. Uiteindelijk gingen ze, in plaats van er altijd maar regelmatig over te peinzen, de uitdaging aan om van het verwisselen van banden een snelle en gemakkelijke klus te maken. Na wat vallen en opstaan, kwamen ze met een tool die het mogelijk maakte om banden in 3 minuten te verwisselen, ongeacht of het luchtslang, tubeless of bib-mousse was. Met deze tool hadden ze precies 3 minuten nodig om een ​​woestijnband te vervangen door een mousse-insert. Ze noemden het duidelijk een bandenwisselaar van 3 minuten.

  Sinds 2012 hebben meer dan 30.000 rijders hun houding ten opzichte van het wisselen van banden veranderd na het gebruik van de Rabaconda 3-minuten bandenwisselaar. Tegenwoordig verandert Rabaconda het leven van rijders over de hele wereld met 3 minuten per keer. Maar geloof ons niet op ons woord. Kijk wat anderen te zeggen hebben.


  Het verhaal van Rabaconda heeft een ongebruikelijke wending. Nadat we ons eerste product uit de garage hebben gehaald en het in meer dan 50 landen hebben verkocht, hebben we veel rijders zoals wij ontmoet die geweldige dingen voor crossmotoren hebben uitgevonden. We zijn getuige geweest van het potentieel van het creëren van een publiek en hebben besloten om een ​​verschil te maken in de wereld van motorfietsen. De missie van Rabaconda is om de eigen ontwerpen van rijders om te zetten in echte producten en deze beschikbaar te maken voor de hele motorgemeenschap wereldwijd. We verzamelen en koesteren rijderinnovatie door middel van productontwikkeling en marketingkennis, productie en een wereldwijd verkoopkanaal. Zo ontwikkelde de slogan Rider ontwerpen!

  En voor het geval je je afvraagt ​​waar de naam Rabaconda vandaan komt... Rabaconda is een mythisch of mogelijk zelfs een prehistorisch slangachtig wezen dat broedt in de buurt van onverharde paden op elk door mensen bewoond continent.

  TONU KALLAST

   

  Tõnu is de ingenieur achter de Rabaconda-producten.

  Hij is verantwoordelijk voor productontwikkeling, productie, kwaliteitscontrole en after-sales services. Hij rijdt al sinds zijn vroege jeugd op motorcross- en enduromotoren. Hij is vijfvoudig Ests en Baltisch kampioen en drievoudig lid van het Estonian Trophy Team tijdens de Internationale Zesdaagse Enduro. Hij heeft een masterdiploma in productietechniek van de Estonian University of Life Sciences.

   


  JAKOB SAK

   

  Jakob is verantwoordelijk voor bedrijfsontwikkeling.

  Hij is een doorgewinterde ondernemer en is het grootste deel van zijn professionele leven betrokken geweest bij wereldwijde verkoop en marketing. Sinds 2006 is hij een toegewijd enduro-rijder en behaalde hij vele podiumplaatsen op het amateurcircuit. Hij was ook lid van de Enduro-commissie van de Estonian Motorcycling Federation en heeft een masterdiploma in internationaal zakendoen van de Copenhagen Business School.

   


  VERONIQUE INIZAN

   

  Vero is de centrale krachtpatser op het gebied van administratie en klantenservice hier bij Team Rabaconda en houdt alles en iedereen op het goede spoor.

  Ze kan zo ongeveer alles laten gebeuren, ze is gepassioneerd om dingen beter te maken voor klanten en het team van Rabaconda. Ze is briljant slim, heeft een diploma in bedrijfskunde en talen en kan met plezier kletsen in het Engels, Frans en Duits.
  Als ze niet geniet van de uitdagingen van het leven in Rabaconda, doet ze niets liever dan de kostbare lucht van het platteland inademen tijdens een wandeling met haar mooie hond Megan.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »