Slime - Allroadmoto
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Keuzestress? - Stuur ons, en we komen er samen uit.

  Help mij kiezen

  Slime

  Over Slime

  Sinds 1989 zet Slime zich in om onze klanten te voorzien van hoogwaardige, innovatieve bandenonderhoudsproducten. Als wereldwijde leider in bandenonderhoud bieden we een complete lijn waarmee we retailers en distributeurs een categorieoplossing kunnen bieden, terwijl we klanten de tools geven die ze nodig hebben om voor hun Toon meer

  Merken

  Type product

  Prijs

  -
  2 Producten
  Slime Afdichtmiddel voor binnenbanden

  Slime Afdichtmiddel voor binnenbanden

  Slime Dichtmiddel voor binnenbanden vindt en rep...
  € 8,95
  € 11,92
  € 10,25
  Slime Bandenreparatie plug TUBELESS - 30 PACK
  € 10,25

  Over Slime

  Sinds 1989 zet Slime zich in om onze klanten te voorzien van hoogwaardige, innovatieve bandenonderhoudsproducten. Als wereldwijde leider in bandenonderhoud bieden we een complete lijn waarmee we retailers en distributeurs een categorieoplossing kunnen bieden, terwijl we klanten de tools geven die ze nodig hebben om voor hun banden te zorgen, geld te besparen, veilig te blijven en plezier te hebben.

  Nu wijdverspreid in meer dan 80 landen, kwam het merk Slime uit een bescheiden begin.

  De eerste flessen Slime-kit werden met de hand gemengd met een boormachine en een gipsplaatmes in een garage aan de Central Coast van Californië. Omdat het zo dicht bij mountainbikeroutes en zandduinen ligt, perfect voor offroad-rijden, duurde het niet lang voordat het 'groene slijmerige spul', zoals het toen vaak werd genoemd, een aanhang ontwikkelden. De naam Slime bleef hangen - en dertig jaar later vormen onze kitten nog steeds de kern van ons bedrijf.

  Omdat onze Slime-groene kitten nog steeds ons kernproduct is, gaat onze toewijding om groen te zijn dieper dan de merkkleur. We zijn toegewijd aan het maken van producten die veilig zijn voor de gebruiker, de band en het milieu, zoals bevestigd door Slime's Green Promise.


  Bedrijfsstatistieken

  Sinds 1989 is Slime een pionier en innovator op het gebied van bandenafdichtingsmiddelen en bandenreparatietechnologie
  Slime wordt geëxporteerd naar meer dan 36 landen en is het meest verspreide afdichtmiddel voor banden ter wereld
  Producten van het merk Slime zijn te vinden in meer dan 50.000 distributiepunten in de detailhandel over de hele wereld
  OEM-klanten in de auto-, motor- en fietsindustrie vertrouwen op Slime-kitten
  De distributiefaciliteiten omvatten de VS, Europa, Australië en Azië
  ITW Global Tyre Repair is een ISO 9001: 2008 gecertificeerd bedrijf

  De groene belofte van Slime

  Hier bij Slime gaat onze toewijding om groen te zijn dieper dan alleen onze merkkleur. Sinds 1989 zetten we ons in om producten te maken die veilig zijn voor onze klanten, hun banden en het milieu. ITW Global Tyre Repair is een bedrijf van Illinois Tool Works Inc. www.itw.com

  © ITW Global Tyre Repair. Alle rechten voorbehouden. Slime, SlimePro, DirtShield-technologie, Smart Tube, Power Spair, Quick Spair, Safety Spair, Safety Spair +, Smart Spair, Shield Complete, Inflate-Right, FibroSeal, Tyre Top Off, Truck Spair en Smart Repair zijn eigendom van ITW Global Tyre Repair . Alle andere merken zijn eigendom van hun respectievelijke houders.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »