Wild@Heart 2-Finger - Shorty Rem- & Koppelingshendel - HONDA CRF1000L - Allroadmoto
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wild@Heart 2-Finger - Shorty Rem- & Koppelingshendel - HONDA CRF1000L / ATAS 2016-2019

  € 249,-
  € 224,10 Special order 2 weken+
  Shorty-hendels zijn aftermarket-vervangende koppelings- en remhendels die korter zijn dan de origineel vervaardigde hendels. Ze zorgen ervoor dat de rijder de voorrem en de koppelingshendel met slechts twee vingers kan bedekken, terwijl hij de andere ving... Toon meer
  2 variaties Silver
  • SNEL STOCK INFO? - 0484 82 42 30
  • FAST STOCK INFORMATION? - 0032484824230
  • INDIEN SUPER DRINGEND - BELLEN
  • HIGH URGENCY? CALL

  Productomschrijving

  U bespaart ENORME kosten op import, taxen en zending ten opzichte van dit te bestellen uit Zuid-Africa. WIN-WIN ;).

  WAT IS EEN KORTE OF TWEE VINGERIGE HENDEL?

  Shorty-hendels zijn aftermarket-vervangende koppelings- en remhendels die korter zijn dan de origineel vervaardigde hendels. Ze zorgen ervoor dat de rijder de voorrem en de koppelingshendel met slechts twee vingers kan bedekken, terwijl hij de andere vingers rond het stuur krult, zonder dat er vingers bekneld raken bij het aantrekken van de koppeling.

  Standaard, originele of OEM-hendels (Original Equipment Manufacturer) zijn de hendels waarmee de fiets wordt geleverd als deze gloednieuw wordt gekocht. Deze hendels zijn hendels over de volledige lengte die vanaf het verbindingspunt tot bijna het uiteinde van het stuur lopen.

  Als je nog niet zo lang hendels hebt gebruikt, weet je misschien niet wat je mist. Maar als je eerder hendels met twee vingers op een avonturenfiets had, zul je nooit meer met standaard lange hendels willen rijden.


  LICHAAMSPOSITIONERING
  HOE MOETEN UW ARMEN EN HANDEN WORDEN GEPOSITIONEERD TIJDENS OFF-ROAD RIJDEN EN WAAROM IS DIT BELANGRIJK?

  Om zelfverzekerd off-road te rijden, moet je een agressieve houding hebben en in een aanvallende positie staan. Dit betekent dat uw ellebogen gebogen en naar voren geduwd moeten worden. Met deze positie kunt u zich op rotsachtig of oneffen terrein loskoppelen van de motorfiets. Bij open elleboogrijden kan uw lichaam zonder beperkingen vrij op de fiets bewegen (vooruit, achteruit en opzij, afhankelijk van wat het terrein vereist).

  Als u onzeker bent, moe wordt en vermoeidheid begint toe te slaan of als u niet met overtuiging rijdt, heeft u de neiging uw ellebogen te laten zakken, wat resulteert in een rijpositie waarin u eruit ziet als een kip in een pot. Krijg je de foto? Meestal zal deze positie je verenigen met de bewegingen van de fiets, waardoor het bijna onmogelijk is om jezelf los te maken van de fiets. Bij off-road rijden is het van cruciaal belang dat u geen deel uitmaakt van de bewegingen van de fiets, maar dat u zich er volledig van loskoppelt.

  Wild at Heart BMW R1200GS LC Two Finger Levers

  VOORDELEN VAN SHORTY LEVERS

  Wanneer u het stuur vasthoudt met alle vijf de vingers om de handgrepen gewikkeld, en u vasthoudt tot uw knokkels sneeuwwit zijn, komt u op natuurlijke wijze in een positie terecht waarin uw ellebogen tegen uw ribben worden gedrukt, terwijl uw lichaam zich wederom niet kan loskoppelen van de bewegingen van de motorfiets. Hoe wit moeten die knokkels dan zijn? Stel je voor dat de handgrepen van de motorfiets twee tubes tandpasta zijn met beide doppen lichtjes geopend. De stevigheid van uw handen op het stuur moet zodanig zijn dat de tandpasta er niet uit komt. Om optimale controle over het stuur te behouden en een efficiënte reactietijd te garanderen, wilt u dat twee (of één) vingers bovenop de koppeling worden geplaatst en twee (of één) vingers bovenop de remhendel. De twee vingers die op de hendels rusten (niet trekken tijdens het rijden) verminderen de reactietijd bij het bedienen van de voorrem en het trekken van de koppeling in een noodsituatie. Dit resulteert in een kortere remweg, waardoor mogelijk uw leven wordt gered.

  Ze verminderen ook aanzienlijk de reflexreactie om een “handvol remmen” te grijpen, wat ertoe zou kunnen leiden dat het voorwiel blokkeert en wegspoelt.

  Twee vingers bij de voorremhendel dienen tevens als referentiepunt voor uw hand, waardoor de controle over het gaspedaal stabieler wordt. Twee vingerhendels verbeteren de bediening van de koppeling en het gaspedaal, wat resulteert in minder gedoe op technische secties en in stop-en-go-verkeer. Korte hendels zorgen voor meer vertrouwen en verbeteren het algemene rijgedrag en de ergonomie van de fiets, vooral als de berijder in staande positie staat.

  WAAROM PASSEN ONZE HENDELS?

  • Het verbeterde ergonomische, simplistische ontwerp van onze hendels maakt het gemakkelijker om positieve controle over het stuur te hebben.
  • Ze verbeteren de prestaties in staande positie met uw ellebogen open en naar voren.
  • De kans dat onze hendels breken bij een val, is veel kleiner dan bij de OEM "roeispanen".
  • Onze hendels zijn niet alleen korter, maar ook zo ontworpen dat uw vingers positief op de hendel vastklikken - dit zijn tweevingerhendels in de ware zin van het woord.
  • De hendels zorgen ervoor dat je andere vingers volledig om het stuur gewikkeld zijn. De dagen dat je je koppelingshandvingers beknelde, zijn voorbij.
  • Onze hendels gebruiken dezelfde interne componenten als de originele hendels – de originele componenten zijn overgebracht naar de Wild@Heart tweevingerhendels en hebben precies dezelfde verstelbaarheid als de OEM-hendels. De schakelaars en bedieningselementen van de motorfiets zijn zich er daarom niet
  • van bewust dat er andere hendels zijn geïnstalleerd, en de hendels interfereren niet met de cruise control en koppelingsschakelaar, in tegenstelling tot veel andere verstelbare aftermarket-hendels.

  Reviews

  5 from 5Based on 1 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5

  Easy to install, but you need to re-use parts of your original levers. Very nice levers with a great feel.

  • +Very nice feeling and looking levers. The only "true" two finger grips I've experienced (the levers can be depressed fully without hitting the fingers you hold on to the bars with.)
  • +The bends end the ends gives a secure feeling, the levers will not slip out of your grip.
  • -You have to re-use parts of your original brake and clutch levers.
  Gepost door: Erik op 30 Januari 2024
  Wild@Heart 2-Finger - Shorty Rem- & Koppelingshendel - HONDA CRF1000L / ATAS 2016-2019
  € 249,-
  € 224,10
  Wild@Heart 2-Finger - Shorty Rem- & Koppelingshendel - HONDA CRF1000L / ATAS 2016-2019
  Silver
  Special order 2 weken+
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »