Motohansa BeNeLux - Allroadmoto EXCLUSIEF verdeelpunt. - Allroadmoto
Sluiten

Categorieën

Filters
  Glenn Haentjens - Zondag 21 Augustus 2020

  Allroadmoto - Exclusief Motorhansa toolkits dealer in BeNeLux

  Motohansa begon in 1990 in een eenvoudige garage in de achtertuin door Rob Dunston. Rob kocht oorspronkelijk onderdelen voor zijn eigen BMW. Hieruit is Motohansa ontstaan ​​als een hobbybedrijf dat BMW-onderdelen importeert en deze in de groothandel verkoopt aan andere motorwinkels.

  Motohansa is al lang betrokken bij de Australische motorsportscene, waarbij het team met succes campagne voerde voor een BMW R75 / 5 in de post-classic-klasse, een BMW K1200R voor een aantal jaren en meer recentelijk een BMW S1000RR superbike.

  Wij zijn een klantgericht bedrijf dat als doel heeft om onze mede motorliefhebbers te voorzien van wat ze willen en nodig hebben. We willen dat ‘UW’ motorfiets eruitziet zoals ‘JIJ’ wilt, voelt zoals ‘JIJ’ wilt, zo krachtig is als ‘JIJ’ en uiteindelijk rijdt zoals ‘JIJ’ wilt.

  In de afgelopen 8 jaar heeft Motohansa haar assortiment Adventure Motorcycle Tool Kits ontwikkeld en verbeterd. Ontworpen door rijders voor rijders, verkopen we nu gereedschappen in 8 landen op 4 continenten en blijven uitbreiden.

   

  Allroadmoto is EXCLUSIEF dealer voor Motorhansa producten in België, Nederland en Luxemburg

  Alle Motohansa toolkits: https://www.allroadmoto.be/nl/brands/motohansa/

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »