BUMOT Aluminium koffers - Uitermate sterk en 100% waterdicht, zelfs na een val. - Allroadmoto
Sluiten

Categorieën

Filters
  Glenn Haentjens - Zaterdag 21 Februari 2021

  BUMOT Aluminium koffers - Uitermate sterk en 100% waterdicht, zelfs na een val.

  BRON: http://www.bumot.eu/en/reviews/id/2.html

  Bumot Defender bagagesysteem Field Test Update - 2018

  We hebben het geluk gehad en leven sinds 2012 de droom van de avontuurlijke motorrijder. Na 82 landen en bijna 250.000 kilometer hebben we een diepe waardering ontwikkeld voor uitrusting die goed werkt. Dit jaar was een ware test toen we vanuit Duitsland overstaken via Turkije, Georgië, Armenië, Iran, de Stans, Rusland, Mongolië, China, Zuidoost-Azië, Nieuw-Zeeland en Australië. Deze plaatsen hebben op de een of andere manier allemaal onze uitrusting getest en niet te vergeten; ons. Het was soms zwaar, want twee kapotte achterschokdempers kunnen getuigen!

   

  Het rijden op de afstanden die we afleggen en het kiezen van de uitdagende routes die we verkiezen, is erg moeilijk voor koffersystemen en bagagedragers. Daarnaast vervoeren we zwaardere ladingen omdat we letterlijk op de weg leven. Het komt allemaal neer op het maximaal belasten van rekken en koffers. De uitrusting van Bumot schittert in deze omstandigheden en we zijn weer enorm blij om te kunnen melden dat onze Defender-bagagesystemen robuust zijn en ons niet in de steek hebben gelaten!

   

  Eerst en vooral houden we van het feit dat, hoewel de fietsen verschillende keren zijn uitgevallen, de koffers nog steeds verbazingwekkend goed functioneren! Dit is opmerkelijk aangezien twee van de crashes plaatsvonden met snelheden van 60 km / u op ruige rotsachtige tracks! Deksels, sloten en dozen zijn nog solide, ook al hebben we ze zwaar gestraft.

   

  We houden nog steeds van het scharnierende deksel van de koffers dat van de motor af opent. Dit is een geweldig ontwerp dat gemakkelijk functioneert, zelfs met droge tassen die op de bagagedrager of stoel zijn gemonteerd en op het kofferdeksel zelf. In geopende toestand is het een geweldige voorbereidingsruimte en biedt het plaats aan Bumot's veilige dekselzak. Eenmaal gesloten zorgt dit dekselontwerp met zijn robuuste overlapping van de doos en substantiële pakking voor een zeer veilig systeem.

   

  Iedereen heeft een gereedschapskist van Bumot nodig. Het is een eenvoudige ontwerpfunctie die voor ons een must is geworden. Het maakt ruimte vrij in de koffer door gereedschap, bandenreparatie en pomp te verplaatsen en deze items zijn nu altijd binnen handbereik. De gereedschapskist van Bumot is altijd op de bagagedrager gemonteerd en je hoeft je dus geen zorgen te maken als je een dagje gaat fietsen zonder de fietstassen. Het is een simpel idee, maar we zijn er gek op.

   

  Functionaliteit en robuustheid zijn het avontuur dat elke motorrijder van een bagagesysteem zou moeten verlangen. De Bumot Defenders hebben ons beide en meer geleverd op een extreem veeleisende reis. Meer van ons weten? Heeft u specifieke vragen over ons echte misbruik van het systeem, stel ze dan gerust!

   

  Het allerbeste, van ons avontuur tot dat van jou.

  Daniel en Sara

  www.worldwideride.ca

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »