Allroadmoto, wat gebeurt er zoal? - Enduristan Base Pack review - Allroadmoto
Sluiten

Categorieën

Filters
  Bearded_vstromrider - Woensdag 23 Januari 2019

  Enduristan Base Pack review

  Enduristan Base Pack review. (NL/EN)

  Enduristan Base Pack 6.5L

  Ik kwam voor het eerst in contact met de Enduristan Base Pack toen ik bij Glenn van Allroadmoto, de Enduristan Blizzard zadeltassen kwam passen. Glenn is de eigenaar van Allroadmoto. Ik vertelde hem dat ik een tas zocht voor op mijn valbeugels en hierop greep hij meteen naar de Enduristan Base Pack 6.5L. We hielden de tas tegen de valbeugel en kwamen erachter dat dit perfect paste. Daarom besloot Glenn mij meteen een setje te sturen om te testen.

  Test periode

  Ik heb de Base Packs getest over zo’n 500 kilometer en ik ben zeker niet ontevreden! Ik heb  een paar goede snelweg ritten gemaakt waar ik mij natuurlijk netjes aan de snelheidslimiet hield J. Ook heb ik een mooie route over de B-wegen gemaakt en is het standaard stukje bij de Veluwe, Posbank meegenomen. Ook heb ik een paar mooie onverharde wegen kunnen vinden waar flink wat kuilen en gaten in zaten. De Enduristan Base Packs bleven prachtig zitten en de straps die je erbij krijgt hielden ze perfect op hun plek. Eerst wilde ik een soort plaat op mijn valbeugel fabriceren om de Base Pack op vast te schroeven. Maar dat bleek niet nodig!

  Voordat ik hier verder over ga kletsen, laten we eerst eens naar de specificaties van de Enduristan Base Pack kijken:

  Features.

  • Rode lining voor extra goed zicht op je spullen in de Pack.
  • Heavy duty net met klittenband sluiting aan de buitenkant.
  • Elastische band om lichte zaken zoals regenkleding op te bergen.
  • Molle loops om meer gear aan vast te maken.
  • 2 compressie straps
  • 2 tie-down straps om de pack te bevestigen.
  • Roestvrijstalen bouten en moeren voor bevestiging aan de motor.
  • Wasbaar en makkelijk schoon te maken.
  • Zeer goede kwaliteit.

  Technische details:

  –              Volume: 6.5 Liter
  –              Lengte: 32 cm
  –              Breedte: 17 cm
  –              Diepte: 12 cm

   

  Bij de Enduristan Pack krijg je dus twee straps en 4x  M6 bouten, 4x M6 moeren, 4x M6 sluitringen. Hiermee kun je de Base Pack op je motor vast maken mocht je hier een plekje voor hebben . Ook kun je ze zo op een harde koffer monteren of ergens anders waar je maar gaten in wil boren.

   

  Conclusie

  Ik heb de Enduristan Base Packs helaas niet kunnen testen in de regen maar ik geloof zo ook wel at de pack echt waterdicht is. Gewoon de sluiting een keer of twee omvouwen en hij is helemaal waterdicht. De rest van de tests heb ik gelukkig wel kunnen doen. Zo heb ik ze helemaal vol gestouwd en ook heb ik met helemaal lege tassen gereden. In beide gevallen bleven ze goed zitten en bewogen ze niet tijdens het rijden. Ik ben erg blij met de kwaliteit en ook met het feit dat het gewoon hele mooie tassen zijn! Perfect voor spulletjes die je bij je wil hebben en ook snel bij wil kunnen.

   

  VERDERE INFO OVER DE BASEPACKS KAN U HIER VINDEN: Allroadmoto

   

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »