Allroadmoto, wat gebeurt er zoal? - Ghent Motor Events 2nd edition - Allroadmoto
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Glenn Haentjens - Woensdag 13 Juli 2018

  Ghent Motor Events 2nd edition

  2e Editie

  Ghent Motor Events, kortweg GME, was in 2018 aan hun 2de editie toe. Eigenlijk was Allroadmoto van zin om ook op de eerste editie aanwezig te zijn. Maar omwille van omstandigheden, hebben we deze moeten laten schieten. Spijtig, vonden we zelf ook, maar niets aan te doen. Meteen focussen op de 2de editie, dat was het doel. Om er zeker van ons plaatsje te zijn, gingen er redelijk snel e-mails buiten met de vraag of wij mochten staan op GME. “Veel te vroeg” werd er ons verteld, “nog even wachten, verdere info volgt”.

  En inderdaad, verdere info volgde. Na wat heen en weer communicatie was onze inschrijving zeker. Allroadmoto zou staan op GME Editie 2018.

   

  100m²

  De voorbereiding kon beginnen. Allroadmoto zou aanwezig zijn met een stand van 100m². 100m², voor een nagenoeg onbekende speler op de accessoire markt. Een heuse opgave, waar ik meer dan eens slapeloze nachten aan over gehouden heb. “Hoe ga jij dat in godsnaam klaarspelen” werd me meer dan een keer gevraagd. En hoe langer ik er over nadacht, hoe duidelijker dat ik dit niet kon klaarspelen zonder de hulp van “maten”. En wat voor maten. Op een paar uur had ik een team van 2 personen bij elkaar gesprokkeld. Zomaar, zonder meer. Uiteraard niet zonder vergoeding. Een pintje en wat eten, en iedereen blij toch? Tuurlijk, want daar zijn maten voor.

  D-day

  27 mei 2018. D-day. Letterlijk. D-day. Voor Allroadmoto breekt er een unicum aan. Een eerste maal op een event. De opbouw kon starten. De dag voordien hadden we alles tot in de puntjes ingeladen in de camionette. Veel kon er niet meer mislopen. Alles was logisch en de opbouw zou perfect moeten verlopen. Eenmaal aangekomen sloeg de stress pas echt toe. Er stonden al wat standen recht en we hadden nog een kleine 2 uur om alles klaar te spelen. Tijd zat zou je zeggen, maar met een stand van 100m², waarvan iedere m² benut is, was dit niet vanzelfsprekend. Tenten opzetten, standen opbouwen, banners hangen, we hadden onze handen vol. Maar lukken zou het. Perfect op schema en prima op tijd geraakt de stand klaar. Ik gelukkig, iedereen gelukkig. Tijd voor een koffiekoek en een pintje, dat hadden we verdient.

  “Plekken van 5000 frank”

  Al snel hadden we door dat dit een succes ging worden. We hadden namelijk een droomlocatie kunnen scoren. Toen de mail binnen kwam met de indeling, waren we aangenaam verrast. We konden namelijk niet beter staan voor maximale zichtbaarheid. We hadden 3 open zijden aan onze stand. Waarvan eentje gericht naar de drank en eet zone.  Ons doel was niet meteen om spullen ter verkopen, maar om de naam, Allroadmoto, in iedereen zijn strot te duwen, willen of niet. En in dat opzicht zijn we meer dan geslaagd. Overal waar je keek zag je wel een deel van onze stand. Missie geslaagd.

  Na deze editie kunnen we wel stellen dat we dit prima hebben aangepakt. Allroadmoto was er klaar voor, en de executie was spot-on. Dit smaakt echter naar meer. Op editie 3 zullen we sowieso terug staan. Niet meteen groter, maar we beter ingekleed. De organisatie alsook de passanten wisten ons te vertellen dat we dit prima voor elkaar hebben gespeeld. “Wie is Allroadmoto eigenlijk”. Die vraag hebben we meermaals mogen beantwoorden. Maar na deze editie ben ik vrij zeker dat Allroadmoto een klein stukje, maar dan ook een klein stukje, van de taart heeft kunnen bemachtigen. Iets is beter dan niets.

  In de toekomst hopen we meer van dit soort events te doen. Heb je een motor-, overland-, of adventure-event, neem gerust contact op.

   

   

   

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »