Allroadmoto is Touratech Dealer België - Allroadmoto
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jessica Leyne - Maandag 28 Oktober 2022

    Touratech België

    Allroadmoto kondigt aan: “Wij zijn de nieuwe geautoriseerde importeur en distributeur voor het volledige assortiment Touratech-producten in België.”

    Oprichter en eigenaar van Allroadmoto; Glenn Haentjens, heeft ondertussen een stevige voet in de aarde in het segment van de avontuurlijke motoren. Met zijn uitgebreide en jarenlange ervaring kan hij dezelfde service- en kwaliteitsnormen aanbieden aan de Belgische rijders waar Touratech in veel landen over de hele wereld om bekend staat. In de atelier te Opwijk werden er al reeds meerdere courante adventure motoren zoals de Yamaha Ténéré 700 en de KTM 790 / 890 Adventure R voorzien van onderdelen en accessoires van ‘The Mother of Adventure’ : Touratech.

    Touratech GmbH, opgericht in 1990 in Duitsland, is een toonaangevende fabrikant van uitrusting voor het adventure segment. Met een innovatieve en voortdurend doorontwikkelde productportfolio die aan alle behoeften op het gebied van avontuurlijk rijden voldoet, worden Touratech-producten zeer gewaardeerd door adventure rijders en wereldreizigers van over de hele wereld. De fabrikant ontwikkelt naast motorfietsonderdelen ook rij-uitrusting en montagesystemen voor navigatie.

    Dat Touratech niet blijft stilstaan na de frisse start in 2018 als onderdeel van de Pelzer Swiss Holding AG, is duidelijk te merken aan hun aanwezigheid in de Adventure Country Tracks projecten en in hun World Travel Travel Editions van de BMW R1250GS, de Honda Africa Twin, de BMW F850GS, de Yamaha Ténéré 700 en de Harley Davidson Panamerica volledig uitgerust met de beste onderdelen voor stoere onverharde reizen natuurlijk geheel in hun kenmerkend Touratech Black And Yellow kleurstelling. Op deze manier is Touratech goed gepositioneerd om door te gaan als trendsetter in de motorfiets- en reiswereld en om zijn marktpositie en zijn wereldwijde distributienetwerk uit te breiden waar Allroadmoto nu deel van uitmaakt.

    Allroadmoto is nu hét Vlaams aanspreekpunt over Touratech. In de fysieke winkel te Opwijk kan je persoonlijk advies inwinnen over de vele producten in het gamma van Touratech én eens lekker komen bladeren in de catalogus. Tevens via de webshop en via e-mail kan je bestellingen doorgeven.

    Adres van Allroadmoto HQ

    • Vlaamse Staak 1/bus 9, 1745 Opwijk

    Openingsuren

    • zondag Gesloten
    • maandag Gesloten
    • dinsdag 09:00–12:00, 13:00–17:00
    • woensdag 09:00–12:00
    • donderdag 09:00–12:00, 13:00–17:00
    • vrijdag 09:00–12:00, 13:00–17:00
    • zaterdag 09:00–12:00, 13:00–17:00

    Contactgegevens

    News & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »